Webinar: Starten met digitale werkinstructies

Digitale werkinstructies zijn interessant voor elke onderneming. Maar voor KMO bedrijven zijn ze moeilijk te implementeren, omdat ze niet over voldoende kennis beschikken om digitale werkinstructies (DWI) op een efficiënte manier uit te rollen in hun productieomgeving. Weliswaar tonen pilootprojecten met een beperkt aantal werkposten en producten potentieel aan, maar doordat verschillende toepassingen (assemblage, onderhoud, machinebediening, …) om verschillende types instructies vragen (projecties, smartphone/tablet, smartglasses, …) kan één oplossing niet eenvoudig geschaald worden naar de volledige fabriek.

Dit webinar dat u de weg toont hoe te starten met DWI, vindt plaats op 22 februari van 11 tot 12u. Nadien heeft u de mogelijkheid  om een  1-op-1 gesprek aan te vragen met één van onze experten. Hierbij bespreken we uw specifieke noden en bekijken we samen de mogelijkheden voor ondersteuning.

De voertaal van het webinar is het Nederlands.

Het webinar loopt in het kader van het DWI4Manu Coock project. In dit project worden industriële toepassingen van DWI’s gedemonstreerd via toegankelijke demo’s, workshops, webinars en artikels, met een focus op leren van elkaar.  Er wordt een reeks van 6 webinars georganiseerd waarin je kan kennismaken met ‘ervaringsdeskundige’-bedrijven en waarin we je op weg helpen om je weg te vinden in de wereld van de DWI.

Datum

feb 22 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 12:00

Labels

Webinar
Categorie
Flanders Make

Organisator

Flanders Make
Telefoon
+32 11 177 440
Email
Dimitri.Vanbuel@Flandersmake.be
Website
https://www.flandersmake.be/nl

0 reacties