Workshop: Creëer en experimenteer met digitale werkinstructies

Uw operatoren ondersteunen tijdens hun werk kan op verschillende manieren. Met behulp van digitale werkinstructies kunnen de productieprocessen op een eenvoudige manier geassisteerd worden. Het is bewezen dat digitale werkinstructies de productiesnelheid verhogen, tijdsverlies beperken tot het minimum en de kwaliteit van het productieproces verbeteren.

Op de huidige markt is er een ruim aanbod aan softwaresystemen om digitale werkinstructies op de werkvloer uit te rollen. Uit dit aanbod de keuze maken voor het systeem dat het best bij uw productieproces past, kan daarom soms moeilijk zijn. Daarom heeft Flanders Make verschillende providers van digitale werkinstructies uitgenodigd voor een hands-on workshop op 14 juni.

Tijdens deze workshop, kan u zelf experimenteren hoe het is om met digitale werkinstructies aan de slag te gaan. Vervolgens, zal u het aanmaken, onderhouden en gebruiken van instructies binnen de verschillende platformen in een productiecontext ervaren. U ontdekt zelf wat de sterktes zijn van elk platform zodat je een objectieve beoordeling kan maken van hoe u digitale werkinstructies in uw eigen productie-omgeving kan implementeren.

Datum

jun 14 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00

Labels

Workshop

Locatie

Flanders Make Kortrijk
Graaf Karel de Goedelaan 5 8500 Kortrijk
Categorie
Flanders Make

Organisator

Flanders Make
Telefoon
+32 11 177 440
Email
Dimitri.Vanbuel@Flandersmake.be
Website
https://www.flandersmake.be/nl

0 reacties